O NAMA

Divi d.o.o. je firma koja posluje od 1991. godine da bi od 1995. godine pretežna delatnost firme bila proizvodnja plastične ambalaže za mlekarsku industriju.

Nalazimo se u jugozapadnom delu Srbije na udaljenosti oko 200km od Beograda u neposrednoj blizini planine Zlatibor.

Divi d.o.o. se istakao kao jedan od lidera Jugoistočne Evrope u proizvodnji plastične ambalaže izrađene od polipropilena.

U proizvodnom pogonu posedujemo i najmodernije mašine za ofset štampu od 8 boja, koje daju dodatnu mogućnost za estetsko poboljšanje proizvoda u skladu sa zahtevima naših kupaca.

Godišnja prerada polipropilena u našem proizvodnom pogonu iznosti 15.000 tona a firma zapošljava preko 100 radnika u proizvodnim i magacinskim objektima od preko 13.000m2.

Od 2009. godine firma proširuje svoju delatnost na proizvodnju čaša za jednokratnu upotrebu koje, u godinama koje slede, daju neophodan impuls za nova ulaganja u najmoderniju opremu i povećanje kapaciteta celokupne proizvodnje. Svoje proizvode plasiramo osim u zemlje regiona tako i u sve zemlje Evropske unije te smo stalnim osvajanjem novih tržista postali pretežni izvoznik sa preko 75% udela u ukupnoj prodaji.

Kao porodična firma posedujemo izuzetnu fleksibilnost i mogućnost brzog reagovanja na svaki zahtev naših kupaca kao i na eventualne promene na uvek zahtevnom i turbulentnom tržištu.

Novi izazovi predstavljaju motiv da svakog novog dana budemo bolji nego juče a ogromna energija i entuzijazam naših zaposlenih daju nam snagu i siguran korak u budućnost!

Kvalitet

sert1_430x600
sert2_430x600

Lokacija